Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Stockholm

Siri Simran Malmhake

Jag heter Siri Simran Malmhake och är 58 år. Jag har över 25 års erfarenhet som Yoga & meditationslärare, ayurvedisk hälsorådgivare, och med ansvar för spa och kursverksamheten för destinationshotell på Irland. Studier i neurovetenskap och beteende med ett amerikanskt universitet, samt Brain Health coaching. CFT1 (Compassion Focussed Therapy) med professor Russell Kolts, samt är certifierad inom KBT (Kognitiv Beteende Terapi) av Sverigehälsan, och även MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction, enligt professor Jon Kabat Zinn. Tidigare uppdrag av bl a SEB, Peab, Uppsala universitet. Utsedd till pristagare av 100 best global training and development leaders av internationella HR konferensen 2020, i Mumbai, Indien. Artiklar skrivna om mitt arbete i bl a Sydsvenska Dagbladet nov -20, Allt Om Resor nr 1 -21, Expressen april -21, Tidningen Tara maj -21.


Min kunskap om hjärnan och beteende hjälper mig att hjälpa mina klienter och elever. Det mesta i vårt liv påverkas av hur väl vår hjärna och dess kognitiva funktioner fungerar, om den jobbar för oss eller emot oss. Svaret ligger någonstans mitt emellan, vissa saker får vi med oss evolutionärt och genetiskt, och andra skapas dagligen. Oavsett så handlar det om vad vi kan göra för att ha en välfungerande hjärna och hur vi får den att stödja oss i livet. På ett förståeligt sätt förklarar jag varför vi gör och är som vi är, och vad vi kan göra för att må bra.


Efter många år som verksam i London och på Irland är jag nu baserad i Stockholm igen. Jag håller regelbundna klasser och workshops i Stockholm, samt retreat och kurser på Frötuna gård & retreat, strax utanför Uppsala. Jag tar även uppdrag för organisationer med föreläsningar och workshops om hur man reducerar stress både akut så väl som långsiktigt med hjälp av bl a mindfulness, selfcompassion/självmedkänsla, och ACT. 


Jag har haft äran att arbeta med ett mångfald individer och grupper under mina många år inom området stresshantering. Jag använder mig av den erfarenhet och kunskap jag byggt upp för att hjälpa mina deltagare och klienter till hälsa som håller i längden. Med kombinationen av kunskap inom gamla stressdämpande tekniker som yoga, mindfulness, meditation, och modern neurovetenskap och psykologi så hjälper jag mina deltagare till hållbar hälsa.


För alla de som har ett behov av att hantera stressen, öka välmåendet och fördjupa förståelsen så finns jag här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Siri 

Plats: Kungsholmen, Björkhagen, Uppsala och Online